Το πιο άσχημο παιχνίδι παίζει η μοίρα σε μια Βρετανίδα δημοσιογράφο που πήγε στο Ρίο για να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η 33χρονη Charlie Webster κόλλησε μια σπάνιας μορφής ελονοσία και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Wedster πρώην εργαζόμενη στο Sky Sports News νοσηλεύται σε κώμα σε νοσοκομείο του Ρίο και βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη.

«Δυστυχώς η Charlie έχει προσβληθεί από μια σπάνιας μορφής ελονοσία και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εξειδικευμένοι γιατροί από τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αναλάβει την θεραπεία της», είπε η μάνατζέρ της Megan Carter η οποία και επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση.



Η οικογένειά της μόλις πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε από τη Βρετανία στο Ρίο. Φίλη της δημοσιογράφου που είναι μαζί της είπε: «Η Charlie δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Ελπίζουμε όμως για το καλύτερο γιατί είναι ένας άνθρωπος δυνατός, υγιής, λατρεύει τη γυμναστική και δύσκολα το βάζει κάτω».

Οι γιατροί που πιστεύουν ότι προσβλήθηκε από το τσίμπημα κουνουπιού στο ολυμπιακό χωριό όπου διέμενε έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και την υποβάλλουν στην κατάλληλη θεραπεία.



Η Charlie Webster πρόλαβε να ανεβάσει φωτογραφία στα social media κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο πριν πέσει σε κώμα


Η Charlie στο Ρίο της Βραζιλίας πριν προσβληθεί από την σπάνιας μορφής μαλάρια




Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις