Από χθες το βράδυ, όταν η Χιλή κατάφερε να νικήσει την Ισπανία και να την αποκλείσει από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουν προκύψει διάφορα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο χθεσινοβραδινό ματς, με τον Ροδρίγο Νοραμπουένα να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο συμπατριώτης δημοσιογράφος του διεθνούς άσου διαψεύδει ότι ο λόγος που ενδέχεται να φύγει ο παίκτης από την Μπαρτσελόνα είναι κακές του σχέσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Από εκεί και πέρα, τονίζει ότι ο Σάντσες – λόγω και της παρουσίας του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα» - έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει νέα ομάδα.

Μάλιστα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» μετέδωσε ότι η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις, αλλά πρώτη από όλες είναι η Γιουβέντους.

Από ό,τι φαίνεται η υπόθεση του Χιλιανού έχει αρκετό μέλλον και πιθανότατα οι όποιες εξελίξεις σημειωθούν μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube