Σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες ο Γιούργκεν Κλοπ είχε διαψεύσει κατηγορητικά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ, λέγοντας μάλιστα ότι «εάν ισχύει αυτή η μαλ… ιστορία, εγώ θα φάω σκουπόξυλο».

Σήμερα δύο βρετανικές εφημερίδες φέρνουν στην επιφάνεια το όνομα του Γερμανού στόπερ, υποστηρίζοντας ότι η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παλέψουν για την απόκτησή του.

Πρόκειται για την «Mirror» και την «Daily Mail», με την δεύτερη μάλιστα να αναφέρει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό – την ώρα που η Μπορούσια αξιώνει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Από την πλευρά τους, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν μία πρόταση που αγγίζει τα τριάντα… χάρτια και έτσι μπορεί να υπάρξει ένας μίνι «πλειστηριασμός» για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»