Διακοπές, όχι μόνο με το... αζημίωτο αλλά και με κέρδος, είχαν σκοπό να κάνουν στην Κρήτη δυο νεαροί Βρετανοί οι οποίοι φιλοδοξούσαν να περνούν “ζωή και κότα” πουλώντας κοκαΐνη σε ομοεθνείς τους και άλλους αλλοδαπούς παραθεριστές, στα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα στην Χερσόνησο και τα Μάλια!

Οι πληροφορίες για την δράση των δυο τουριστών ηλικίας 28 και 24 χρόνων έφτασαν στους αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή τους μαζί με άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, όπου διέμεναν προσωρινά οι δύο αλλοδαποί, ερευνήθηκε εξονυχιστικά και βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 6,3 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι δυο Βρετανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, για να εξακριβωθεί αν έφεραν την κοκαΐνη από την πατρίδα τους ή συνεργάζονταν με ντόπιους διακινητές ως “βαποράκια”.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές