Και άλλες «κρυφές» κάμερες, οι οποίες ήταν ακόμη λειτουργικές, βρήκε η αστυνομία στο πάρκο Γουδή μετά από έρευνα που έγινε από ειδικό κλιμάκιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport ο έλεγχος έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες για να διαπιστωθεί εάν ήταν αληθή τα όσα υποστηρίζει στην μηνυτήρια αναφορά που κατάθεσε η ΠΔΕ. Σε αυτόν η ΕΛΑΣ με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων βρήκε νέες κάμερες και άλλον έναν μηχανισμό καταγραφής, που η ιδιωτική εταιρεία δεν είχε ανακαλύψει στους έλεγχους που έκανε.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι κάμερες ήταν ακόμη λειτουργικές και μπορούσαν ακόμη και τώρα να χρησιμοποιηθούν για να καταγράψουν εικόνα και ήχο από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στο πάρκο Γουδή.

Μετά τα ευρήματα αυτά η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβασή της με την εταιρία φύλαξης που συνεργαζόταν εδώ κι αρκετά χρόνια, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον μη εντοπισμό αυτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση