Μία απίστευτη φωτογραφία κάνει από εχθές τον γύρο του διαδικτύου, η οποία δείχνει έναν Βρετανό να ποζάρει... περιχαρής κρατώντας έναν τεράστιο αρουραίο, τον οποίο βρήκε νεκρό στο ανατολικό Λονδίνο.

Στη φωτογραφία που τράβηξε ο μηχανικός Tony Smith, φαίνεται ο ίδιος να κρατάει το πελώριο τρωκτικό με μια μεγάλη τσιμπίδα. Το ζώο φαίνεται να έχει το μέγεθος ενός μικρού παιδιού, ενώ ο ίδιος ο Smith ισχυρίζεται ότι φτάνει σε μήκος τα 1,20 μέτρα και σε βάρος τα 11 περίπου κιλά.

Όπως δήλωσε σε τοπικά media o Smith, o οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, ανακάλυψε το τεράστιο αρουραίο πίσω έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά της πόλης Χάκνεϊ Ντάουνς. «Είναι ο μεγαλύτερος αρουραίος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω μια γάτα και ένα σκυλί Τζακ Ράσελ, αλλά το συγκεκριμένο τρωκτικό ήταν πιο ογκώδες και από τα δύο ζώα μου μαζί. Πριν το πετάξουμε, σκεφτήκαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για να το θυμόμαστε», είπε ο 46χρονος στην Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα με τα τρωκτικά στη συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου είναι αρκετά σοβαρό, με τους αρουραίους να λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στα υπολείμματα φαστ-φουντ που βρίσκουν στους κάδους, πολλοί από τους οποίους είναι ανοιχτοί.

Ο δήμος χρησιμοποιεί δηλητήρια διαφόρων ειδών στις φωλιές τους, όμως τα μεγάλα τρωκτικά έχουν αποκτήσει... ανοσία και δεν παθαίνουν τίποτα, αναφέρει η Daily Mail.



πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξεταστική: Σφοδρή κόντρα με το «καλημέρα» - Καταγγελία Λαζαρίδη για απειλητικά email

Κυρανάκης: Οι οδηγοί ταξί ταλαιπωρούν τους Αθηναίους και πίσω από κλειστές πόρτες ζητούν αύξηση κομίστρων

Μεγαλώνει το σκάνδαλο με τον διευθυντή του Haberturk: Προωθούσε παρουσιάστριες για σεξουαλικές πράξεις και ναρκωτικά

«Δεύτερη ευκαιρία» για την επιστροφή ενοικίου: Τέλος χρόνου

Κρήτη: 14 προσαγωγές για παράνομες ενισχύσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Σήμερα η εισαγγελική αγόρευση στη δευτεροβάθμια δίκη της Χρυσής Αυγής - Συγκέντρωση έξω από το Εφετείο

Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το 100 για τον «Φραπέ» - «Ήρθε περιπολικό και κάποιος τους είπε να φύγουν»

Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα με κατά τόπους νεφώσεις

Γερμανία: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Παραλήρημα Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: Ο «πρεζάκιας Φύρερ έδειξε ευθέως το δάχτυλο στον Λευκό Οίκο»