Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό.

Στην εκδίκαση της καταγγελίας που έχει κάνει η ΠΑΕ της Βοιωτίας για διακοπή συμβολαίου στον Βραζιλιάνο υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του από τα παιχνίδια μετά τις 6 Μαΐου και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη οφείλεται στο γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ματς είχε εντοπιστεί απαγορευμένη ουσία στον οργανισμό του.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και το δεύτερο δείγμα του παίκτη ήταν θετικό, κάτι που οδήγησε το ΕΣΚΑΝ στο να του επιβάλλει επέβαλε προσωρινή ποινή αποκλεισμού δυο ετών.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι η απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή (την οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι του υπέδειξε η ομάδα από πού να προμηθευτεί).

Όπως και να ‘χει, στις δυο πλευρές δόθηκε σήμερα προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 12 Νοεμβρίου και στη συνέχεια αναμένεται η απόφαση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»