Αφγανός πρόσφυγας 22 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος στο χοτ σποτ που έμενε. Είχε κατηγορηθεί για βιασμό στο ίδιο κέντρο φιλοξενίας. Ερευνάται το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Το άψυχο σώμα του 22χρονου εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Ιωάννινα, μόλις λίγες ημέρες μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό από μια γυναίκα που διαμένει στο ίδιο hotspot. Το κτίριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον προσφυγικό καταυλισμό του Κατσικά.

Αρχικά, αστυνομικοι και ιατροδικαστής εκτίμησαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για να επιβεβαιωθεί ότι ο 22χρονος Αφγανός δεν έπεσε θύμα αντεκδίκησης.

Πριν λίγες ημέρες, μία 45χρονη πρόσφυγας είχε υποβάλει καταγγελία σε βάρος του ότι την είχε εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της. Σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία και μάλιστα την προσεχή Δευτέρα θα απολογούνταν στον ανακριτή.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σαμαράς: Έξι προτάσεις για την ενεργειακή πολιτική - Χωρίς στρατηγική η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στις Σέρρες: 11,16 εκατ. ευρώ για το Αυτοκινητοδρόμιο - Οδήγησε στην πίστα

Σαντορίνη: Ενα υποθαλάσσιο «αυτί» αποκαλύπτει τα μυστικά του ηφαιστείου

Σεισμός 5,7 βαθμών στην κεντρική Ιαπωνία, πάνω από 20 τραυματίες

Λέκκας: Να επανεξεταστούν όλα τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική και τη χώρα

Ρεύμα: Έως και τριπλάσιες χρεώσεις στα πράσινα τιμολόγια - Μόνο 31,6% στα μπλε

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο