Τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θεωρούν οι ιθύνοντες της Μπασκόνια, ως τον πλέον κατάλληλο για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άνταμ Χάνγκα, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Gigantes».

Ο Ούγγρος φόργουορντ είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να εγκαταλείψει την Ισπανία, προκειμένου να ενταχθεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Τίμα εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο, καθώς πριν λίγες ημέρες παρουσιαζόταν ως υποψήφιος στόχος των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μεταξύ του Λετονού και της Μπασκόνια, έχει υπάρξει ήδη συμφωνία για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο περιλαμβάνει και οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ, με τα δικαιώματα του να ανήκουν από το 2015 στους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο 24χρονος φόργουορντ την φετινή σεζόν με την φανέλα της Ζενίτ πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στο Eurocup, ενώ είχε 16.2 πόντους και 4.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Ξενικάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!