Από το πλοίο Φατίχ, στη Μαύρη Θάλασσα, στις 3 το μεσημέρι θα ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα «χαρμόσυνα νέα» , που έχει προαναγγείλει το προηγούμενο διάστημα.

Ένα από τα χαρμόσυνα νέα που ήθελε να ανακοινώσει ο Ερντογάν ήταν η μετατροπή της Μονής της χώρας σε τζαμί.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, το πρωί της Παρασκευής δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με το οποίο θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση, και τα μοναδικής ομορφιάς ψηφιδωτά θα καλυφθούν. 

Το άλλο «χαρμόσυνο νέο» αφορά τα ενεργειακά. Η προσοχή εστιάζεται στο πλοίο Φατίχ, το οποίο βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πλοίο έχει βρει φυσικό αέριο, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία την Τουρκία, μετά την οικονομική κρίση που περνάει λόγω κορωνοϊού.

Οι μεταδόσεις του Τούρκου προέδρου θα γίνουν από το πλοίο Φατίχ.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άργος: Κατέληξε ο 20χρονος - Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο αστυνομικοί

Marfin: Γόνος εύπορης οικογένειας ο «ψηλός» που σπάει την τζαμαρία της τράπεζας - Μάχη για επιπλέον ταυτοποιήσεις

Ουκρανία: Έξι νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα

Δύο τραυματίες από σύγκρουση αστικού λεωφορείου με δύο ΙΧ στον Πειραιά

Βαρύτατο το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες που εμπλέκονται στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 7 ετών σε γιατρό για τον θάνατο 14χρονης μετά από επέμβαση

ΕΛ.ΑΣ: Το θερμικό φορτίο προκάλεσε τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα - Η ανακοίνωση για τους 3 συλληφθέντες

Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή από τον Όλυμπο χωρίς τις αισθήσεις του

Ιράν: Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις μέχρι οι ΗΠΑ αναθεωρήσουν τις θέσεις τους

Αιματηρή καταδίωξη στο Άργος: Απολογούνται οι δύο αστυνομικοί – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος