Σέντρα στους ομίλους του Champions League για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται με… άγριες διαθέσεις την Τότεναμ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στηριχθούν για μια ακόμα φορά στην καυτή έδρα τους και ελπίζουν να βάλουν δύσκολα στη φιναλίστ του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρτίνς φτιάχνει αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στα ματς των προκριματικών του θεσμού ήταν άκρως αποτελεσματική. Βάσει αυτού, θεωρούμε ότι θα βρει ευκαιρίες κόντρα σε μια άμυνα που δεν είναι και η πιο συμπαγής του κόσμου.

Στοιχηματικά, θα στραφούμε σε ειδικές επιλογές από μια πληθώρα που μας προσφέρει το «Πάμε Στοίχημα»: το ακριβές σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2 πληρώνει 2.95 και αξίζει το ρίσκο, αφού περιμένουμε ένα οριακό και αμφίρροπο παιχνίδι. Συνολικά στο συγκεκριμένο ματς υπάρχουν 200 επιλογές για ποντάρισμα, τόσο πριν από την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκειά του.

Συν τοις άλλοις, μας προσφέρονται και επτά συνδυαστικά στοιχήματα, που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Λόγου χάρη το combo «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο+over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο» πληρώνει 6.50.

Οι «ερυθρόλευκοι» λογικά θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας την απαραίτητη ώθηση από τον κόσμο τους, ενώ στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά ματς σκόραραν στο πρώτο μέρος. Κάτι άλλωστε που έχει συμβεί και στις 3 μέχρι τώρα υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Τότεναμ είναι ομάδα… πρώτου ημιχρόνου, όπως απέδειξε περίτρανα το Σάββατο, όταν και σκόραρε 4 φορές στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας. Βάσει όλων αυτών προσμένουμε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος του συγκεκριμένου ματς, γι’ αυτό και στρεφόμαστε στην ειδική αυτή επιλογή.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Ακριβές σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2  2.95

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο και over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο 6.50

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube