Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται η υπόθεση Νεϊμάρ καθώς η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να συμμαχήσει με τις μεγάλες ομάδες τις Ευρώπης (G-14).

Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να εμποδίσουν την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «μπλαουγκράνα» λοιπόν, προσπαθούν να πείσουν τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να ταχθούν υπέρ τους για δύο λόγους. Αρχικά, υποστηρίζουν ότι οι Παριζιάνοι θα παραβούν τους κανονισμούς του Financial Fair Play(FFP).

Ένας άλλος λόγος είναι ότι σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος φύγει από τη Βαρκελώνη για την πόλη του Φωτός, τότε θα αναγκαστούν να πάρουν κάποιο σούπερ σταρ παίκτη, τον οποίο θα ακριβοπληρώσουν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις τιμές των μεταγραφών που υπάρχουν στην αγορά, κάτι που θέλουν να αποφύγουν όλες οι ομάδες.

Ωστόσο, η «Μπάρτσα» αυτή τη στιγμή απλά ενημερώνει τις υπόλοιπες ομάδες του G-14 χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Είναι σίγουρο πάντως, ότι εφόσον η Παρί θελήσει να σπάσει τη ρήτρα του Νεϊμάρ, οι Καταλανοί θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εμποδίσουν τη μεταγραφή. Σε αυτή τους την προσπάθεια είναι πολύ πιθανό να βρουν αρκετούς συμμάχους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατσάλινη Ράγιο των 10 παικτών σώθηκε στο 94', όμως παραμένει μπλεγμένη και η ΑΕΚ… σημειώνει

Ράγιο Βαγεκάνο-Λεβάντε: Το σοκαριστικό στιγμιότυπο με τον «cyborg» Σότο Γκράδο και το κεφάλι… γεμάτο καλώδια

Ρεάλ Μαδρίτης: Λάτρης του Ολίσε είναι ο Πέρεθ, η Μπάγερν όμως δεν πουλάει

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!