«Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για την Μπάγερν», γράφει στη στήλη του στην εφημερίδα «Bild» ο Όλιβερ Καν, ο οποίος έκανε τεράστια καριέρα με τα χρώματα των Βαυαρών κατακτώντας -μεταξύ άλλων- και το Champions League το 2001.

Στη συνέχεια ο παλιός διεθνής Γερμανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στα «συν» και τα «πλην» της Μπαρτσελόνα, την οποία και σκιαγραφεί ενόψει του πρώτου ημιτελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει πολλά κενά στην άμυνά της καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πάντως, σε κρίσιμες στιγμές οι Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι πραγματοποιούν εμφανίσεις παγκόσμιας κλάσης. Κατά τη γνώμη μου, θα γίνουν αμφίρροπες αναμετρήσεις», σχολιάζει ο Καν τονίζοντας πως μετά από μια φανταστική χρονιά θα ήταν απογοητευτικό για τους οπαδούς της γερμανικής ομάδας ένας αποκλεισμός σε αυτό το σημείο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!