Μία νότα αισιοδοξίας όσον αφορά για το «πράσινο φως» για την διεξαγωγή αθλητικών και συναυλιακών εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας άφησε ο Γιάννης Βρούτσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπογράμμισε πως «τώρα γίνονται εργασίες, αφαιρούνται πολυκαρβονικά και περιμένω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τη μελέτη εμπειρογνωμοσύνης και είμαι αισιόδοξος ότι η μελέτη αυτή θα δείχνει ότι πάμε για να ανοίξει το γήπεδο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Γιάννης Βρούσης για τις εξελίξεις για το ΟΑΚΑ

«Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ως είδηση (σ.σ. ότι θα γίνει κανονικά η συναυλία των Coldplay), αλλά μπορώ να αφήσω μία νότα αισιοδοξίας. Όταν έκλεισε το ΟΑΚΑ, που είναι χίλια στρέμματα και έχουμε τόσες εγκαταστάσεις, κλείσαμε αυθημερόν τρεις εγκαταστάσεις όταν πήρα στα χέρια μου τη μελέτη, που έκανε λόγο για πρόβλημα στη στατική επάρκεια.

Η πρώτη αντίδραση ήταν να δώσω τη μελέτη στο τεχνικό επιμελητήριο, στον Γιώργο Στασινό, και σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο ανοίξαμε την αίθουσα Κασιμάτης στην ΑΕΚ για το χάντμπολ και το βόλεϊ, άνοιξε το ποδηλατοδρόμιο και τώρα γίνονται εργασίες, αφαιρούνται πολυκαρβονικά και περιμένω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου τη μελέτη εμπειρογνωμοσύνης και είμαι αισιόδοξος ότι η μελέτη αυτή θα δείχνει ότι πάμε για να ανοίξει το γήπεδο. Εύχομαι η μελέτη, με αυτές τις εργασίες, που γίνονται, να φέρουν αυτό το αισιόδοξο αποτέλεσμα
».

Ακούστε το απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»