Υπό έντονη βροχόπτωση διεξήχθη η προπόνηση της Skoda Ξάνθης την Παρασκευή και συνεχίστηκε η προετοιμασία για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Πλατανιά, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δημήτρης Γούτας και ο Κασά Καμαρά απουσίασαν και πάλι, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μανώλης Παπαστεριανός και Πέτρος Ορφανίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και passing game στη συνέχεια και τακτική στο τελευταίο κομμάτι, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη χωρίζοντας τους παίκτες σε ομάδες στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

Ακολουθεί μίνι άδεια, καθώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν στα γήπεδα την Δευτέρα το απόγευμα (17:00) για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

Κοντούρης: «Να μπούμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας - Σε αυτήν τη θέση προτιμώ να παίζω»

Τσορμπατζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά - Στόχος οι επιστροφές πολλών παικτών με τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πλήρης η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Πάει για βασικός ο Κοϊτά»

Τσανάκας: «Ο καλός Ποντένσε μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη του τίτλου»

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα του Μπενίτεθ για το ματς του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ»

TAGS: Ξάνθη