Την έντονη επικαιρότητα που έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τη συμφωνία του Ερασιτέχνη με τον επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, σχολίασε ο Ζήσης Βρύζας.

Ο πρώην αρχηγός του Δικεφάλου έκανε λόγο για διαδικασίες που μοιάζουν με... πραξικόπημα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η κίνηση αυτή να κρύβει στόχο την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στη ζωντανή εκπομπή του Football Factory στο κανάλι της FoxBet

«Πρέπει να διευκρινιστεί λίγο όλο αυτό. Μη λέμε δωρεά χωρίς να ξέρουμε. Μπορεί να είναι δωρεά, μπορεί να είναι χορηγία, μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος αποπληρωμής μέσα σε διάρκεια κάποιων ετών. Είναι καταλυτικό για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την ιδιοκτησία του κύριου Σαββίδη. Μοχλός πίεσης για να πάρει κάποιος την ομάδα μέσα από μία τέτοια κίνηση, θα ήταν να μην είναι δωρεά. Γιατί σαν δωρεά, ο ερασιτέχνης θα το εκμεταλλεύεται και θα το χρησιμοποιεί όποιος ιδιοκτήτης είναι στην ΠΑΕ, οπότε για την ώρα και όσον αφορά την ιδιοκτησία, δεν τίθεται κάποιο θέμα. Από τη στιγμή που ο Σαββίδης τα πηγαίνει καλά και έχει την αποδοχή του κόσμου, συνεχίζει να είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εδώ μιλάμε για μία περίπτωση που εγώ θα την χαρακτήριζα πραξικόπημα. Έφτασε εμμέσως να κινηθεί κάποιος για να φτιάξει το γήπεδο. Αυτό το πράγμα σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να θέλει και τα ηνία της ομάδας. Είναι ένας έμμεσος εκβιασμός για να πάρει την ομάδα ο κ. Μυστακίδης»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.