Χρόνο για να βρει τη σταθερότητα της χρειάζεται η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-1), χαρακτήρισε την ομάδα του ως «μηχανή» και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ως τον «μηχανικό» της.

«Είμαστε σαν μια μηχανή, η οποία χρειάζεται λίγο χρόνο για να πάρει μπρος. Έχουμε έναν εξαιρετικό μηχανικό, ο οποίος δουλεύει με αυτήν, προσπαθώντας να βρει την κατάλληλη ισορροπία» είπε ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, και συμπλήρωσε:

«Αυτή τη στιγμή η μηχανή δυσκολεύεται λίγο και κολλάει όταν δεν έπρεπε, αλλά θα βρούμε τη σταθερότητα μας. Μας λείπει η ισορροπία τώρα».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της νίκης επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε πως η ομάδα του έδειξε ότι έχει θάρρος και χαρακτήρα, και προέβλεψε πως το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί Πορτογαλία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια πολύ σημαντική νίκη» δήλωσε αρχικά ο Κιελίνι και συνέχισε:

«Θα γίνει μάχη για την πρόκριση στους 16 στο παιχνίδι της Λισαβόνας. Είμαστε μια ομάδα που χρειάζεται να βελτιωθεί και περίμενα να είναι δύσκολο το παιχνίδι, όπως είναι πάντα τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά αντιδράσαμε στο γήπεδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει θάρρος και χαρακτήρα».


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube