Την πρόταση του έτερου βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των οχτώ τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν, αποδοκίμασε έντονα μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Προσωπική άποψη»

«Εκφράζω προσωπική άποψη» διευκρίνισε ο Κώστας Κατσίκης, τοποθετούμενος για την αναφορά του στον ΣΚΑΪ μετά τις έντονες αντιδράσεις.

«Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου – Ποιοι γιορτάζουν

43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα Κυριακή – Αλλαγές σε μετρό και τραμ

Σοκ στην Πολωνία μετά τον θάνατο 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό 16 στο μακελειό της Κρακοβίας

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Το διπλωματικό παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση Φιντάν - Επόμενο κρας τεστ σε Κάρπαθο

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά