Παρά το τραγικό τους ξεκίνημα, όπου βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 17 πόντους (20-3), οι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν με 102-98 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αποδεικνύοντας πως θα είναι σκληρό καρύδι για οποιαδήποτε ομάδα, ειδικά στην έδρα τους.

Τα μεγάλα καλάθια του Μαρκ Γκασόλ, αλλά και του Μάικ Κόνλεϊ στις τελευταίες φάσεις, απέδειξαν ότι η εμπειρία τους είναι υπερπολύτιμη, κυρίως απέναντι σε πολύ νεαρότερες ομάδες.

Ο Κόνλεϊ ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Μέμφις, με 24 πόντους, στην προσπάθειά του να δικαιώσει το μυθικό συμβόλαιο που του έχει δοθεί (153 εκατομμύρια για 5 χρόνια), ο Γκασόλ σταμάτησε στους 18, ενώ ο Ζακ Ράντολφ, ερχόμενος από τον πάγκο πλέον, έφθασε τους 19, με 11 ριμπάουντ. Οι «αρκούδες» εξέπληξαν με την ευστοχία τους στα τρίποντα (11/24), τομέας στον οποίο παρουσιάζουν μεγάλη αδυναμία τα τελευταία χρόνια, ενώ μοίρασαν 11 τάπες, κλείνοντας το δρόμο της Μινεσότα προς το καλάθι.

Για τους Γουλβς, ο Άντριου Γουίγκινς πρωταγωνίστησε, έχοντας 25 πόντους, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 21 με 9-20 σουτ, ενώ ο Ζακ Λαβιν έφθασε τους 19. Στο ντεμπούτο του στο «μαγικό κόσμο», ο Κρις Νταν είχε 8 πόντους και 4 ασίστ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube