Μετά τις... βολές του «Γιάγκου» κατά της «Βίρνας Δράκου», ήρθε η ώρα της απάντησης. Η Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και μίλησε στη Φαίη Σκορδά εκτός των άλλων και για όσα ανέφερε εναντίον της ο άλλοτε συμπρωταγωνιστής της στη «Λάμψη», Χρήστος Πολίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν πολύ πιο ακριβοπληρωμένη από τον ίδιο και πως επέλεξε να αποχωρήσει από τη σειρά παρά τη διαφορική συμφωνία που είχαν.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα απ' όλα αυτά που λέει. Χθες με ρωτούσαν όλοι αν έχω μαλώσει μαζί του. Και να με βασανίσεις τώρα, δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμηθώ από τον Χρήστο Πολίτη. Ήταν πολύ αρνητικός σε όλη του τη συνέντευξη. Όσο μεγαλώνουν κάποιοι άνθρωποι κρατάνε μόνο τα αρνητικά και αυτό τους βασανίζει. Δεν έχω καμία λύπη πάντως απέναντί του. Του στέλνω όσο φως έχει η ψυχή μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει κανένας ηθοποιός να λέει ότι έκανε κάτι για τα λεφτά. Ό,τι δουλειά έκανα την τίμησα και με τιμούσε. Πάμε μπροστά μόνο με αγάπη».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ταξίδι στις Κυκλάδες με ρεπορτάζ από Μύκονο, Τήνο, Σύρο και Άνδρο

Περιφερειακά κανάλια: Πώς θα δοθούν οι νέες άδειες και τι αλλάζει με τη μετάβαση σε HD

Μπλε ώρες: Ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το όνομα της σειράς και πόση ώρα έκανε να πείσει τη Β. Μπάρμπα

Μπλε Ώρες: Βάσια Παναγοπούλου και Έλενα Πιερίδου σε ρόλους με μυστικά και εντάσεις

Happy Traveller στους Φούρνους: Ταξίδι στη Θύμαινα και τις κρυμμένες ομορφιές του ανατολικού Αιγαίου

Pet Stories: Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας συστήνει την αγαπημένη του Ήρα και συγκινεί

Ζω Καλά: Η Γωγώ Ατζολετάκη για τη φυτοφαγία και η Δέσποινα Τσόκου για τα οφέλη και τους κινδύνους του ήλιου

Μπλε Ώρες: Η Βάνα Μπάρμπα επιστρέφει στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ιστορίες από Ύδρα και Σπέτσες

Δυναμικό φινάλε στη «Δίκη» με 24% στους άνδρες