Για μια ακόμη σεζόν παραχωρεί δανεικό τον Μιχάλη Καμπερίδη η ΑΕΚ, καθώς αποφάσισε να τον δώσει στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος φόργουορντ (2,06μ.) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου στην Ουέσκα, με την οποία είχε 4.6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

TAGS: A.E.K.