Ευχαριστημένος από τη βελτίωση της ΑΕΚ μέσα από τα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στις Μπαχτσεσεχίρ και Νταρουσάφακα, έμεινε ο Στέφανος Δέδας.

«Με το πέρας δύο δύσκολων εκτός έδρας αγώνων, θεωρώ, ότι υπάρχει μια ικανοποίηση για την πρόοδο που έχουμε. Πλέον, έχουμε αρχίσει να «κτίζουμε» χαρακτήρα και να παρουσιάζουμε αυτοματισμούς σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Το μικρό «ροτέισον» ακόμη δημιουργεί κάποια κενά διαστήματα, αμυντικά και επιθετικά, χαρακτηριστικό πάντως όλων των ομάδων αυτή την περίοδο. Είμαι σίγουρος, όμως, βάσει του σχεδιασμού μας, ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, και ιδιαίτερα στο BCL, θα είμαστε έτοιμοι, και αγωνιστικά και αριθμητικά σε ό,τι αφορά στο βάθος του ρόστερ», τόνισε ο 39χρονος προπονητής.

Όσο για τον συμβολισμό του ταξιδιού, είπε: «Ένα ταξίδι στην Πόλη συνιστά πάντα για τον οπαδό της ΑΕΚ, αλλά και για τον Έλληνα φίλαθλο γενικότερα, ένα συναπάντημα μνήμης με την Ιστορία. Είναι αυτονόητο, ότι μας διακατέχουν όλους στην ομάδα έντονα συναισθήματα και γι’ αυτή την εμπειρία ζωής».

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο (Δευτέρα, 13/09).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανανέωσε με Δόξα Λευκάδας ο Χατζηνικόλας

Προπονητής Ρουμανίας: «Τεράστια νίκη για το ρουμανικό μπάσκετ, κλειδί το ότι μείναμε μέσα στο ματς»

Ειλικρινής ο Χαραλαμπόπουλος: «Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο, χάσαμε δίκαια με τον τρόπο που παίξαμε στο τέλος»

Λαρεντζάκης: «Χαλαρώσαμε μετά το +14, να αντιδράσουμε την Κυριακή»

Τα highlights της απρόσμενης ήττας της Εθνικής από τη Ρουμανία

Σπανούλης: «Αισθάνομαι ντροπή μετά από αυτό το παιχνίδι - Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ στο +14»!

Η Εθνική έμπλεξε στη Ρουμανία και δυσκολεύει τη συνέχεια στα προκριματικά - Η βαθμολογία και το σύστημα διεξαγωγής

Έβγαλε τα μάτια της στη Ρουμανία η Εθνική και έκανε τη ζωή της δύσκολη!

«Καυτός» στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική στη Ρουμανία ο Λαρεντζάκης!

Λεκ: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα - Αυτονόητη επιλογή για μένα ο Ηρακλής»

TAGS: A.E.K.