Στο black-out που υπέστη ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με την Μπάγερν στάθηκε ο Γιώργος Δέδας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στο Μόναχο, Νίκο Ζέρβα, ο βοηθός προπονητή των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ότι χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση στο τέλος και εξήγησε γιατί ήρθε εντέλει η ήττα.

«Πιστεύαμε ότι ελέγχαμε το ματς. Κολλήσαμε όμως στην επίθεση κι εκείνοι έβαλαν κρίσιμα τρίποντα. Ειδικά του Μπαρτέλ. Πήραν ψυχολογία κι εμείς χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Δώσαμε πολύ γρήγορα το μπόνους των φάουλ στην τελευταία περίοδο και δεν μπορούσαμε να είμαστε aggressive. Έστω κι έτσι, ένα σουτ αν βάζαμε στο τέλος, θα μπορούσαμε να είμαστε κοντά», σημείωσε. Και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση όταν είμαστε μπροστά στο σκορ, έχουμε παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Ίσως χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν οι έμπειροι με τους καινούργιους. Συμφωνώ όμως ότι στο μέλλον πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα ματς που είμαστε μπροστά».

Αναφερόμενος στο κακό ξεκίνημα, ο Δέδας σημείωσε: «Κάναμε επτά λάθη στην πρώτη περίοδο, ανεπίτρεπτο νούμερο για εκτός έδρας ματς. Μετά όμως το γυρίσαμε, παίξαμε πολύ καλύτερα και το ξεπεράσαμε. Όντως η δημιουργία ήταν ένα θέμα».

Όσο για την καλή απόδοση του Μπόλντουιν, συμφώνησε ότι ήταν το μόνο όφελος του Ολυμπιακού από την αποψινή βραδιά, λέγοντας:

«Αν μπορούμε να βρούμε ένα θετικό είναι ότι ο Μπόλντουιν έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Έχει θέληση να μάθει, σήμερα ήταν πολύ καλός και πιστεύω ότι θα έχουμε έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια που μπορεί να προσφέρει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»