Τα οικονομικά προβλήματα του τριφυλλιού είναι μεγάλα, δεδομένη είναι και η απόφαση για να πέσει το μπάτζετ και να προκύψουν έσοδα από πωλήσεις. Όλα αυτά ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει από τις εξελίξεις με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Έτσι οι πράσινοι είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν σε κάποιες πωλήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώτος από αυτούς θα είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι η καλύτερη λύση είναι να πουληθεί τωρα.

Ενδιαφέρον υπάρχει από τις Κορίνθιανς, Ιντερνασιονάλ, αλλά και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι εξελίξεις αναμένονται αρχές Γενάρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος