Απόλυτα ικανοποιημένος -αλλά και προσγειωμένος- εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη του Ατρομήτου (2-1) ο Ελίνι Δημούτσος.

Ο μέσος των Περιστεριωτών τόνισε ότι το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ενδεικτικό των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά ξεκαθάρισε ότι εκείνη πρέπει να παρουσιαστεί ανάλογα σοβαρή στη ρεβάνς για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ιστορία της ομάδας, αλλά το σημαντικό είναι η καλή ψυχολογία που φτιάχνουμε γιατί έρχεται κι άλλο ματς. Υπάρχει ένα ημίχρονο ακόμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε το ίδιο πειθαρχημένοι», είπε ο Δημούτσος στη NOVA.

«Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς είναι πάντα δύσκολο, διότι δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Παρόλα αυτά, δείξαμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί και ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Κι αφού σημείωσε ότι «αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα σήμερα κι αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας», κατέληξε: «Τώρα εννοείται ότι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Ειδικά μετά τη σημερινή νίκη, θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν το καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»