Η χρονιά ολοκληρώθηκε με δραματικό τρόπο για την Κηφισιά (ας όψεται το αυτοκαλάθι του Μάρσαλ), αλλά αυτό δεν αμαυρώνει την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας.

Η αυλαία έπεσε και τυπικά χθες βράδυ, όταν η διοίκηση της ΚΑΕ παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Βαγενάς και Αντιπρόεδρος, Χάρης Ντιγριντάκης, μοίρασαν συγχαρητήρια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Για μένα ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά .Ήταν μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις . Κάποιους θα σας δω και του χρόνου και τους άλλους θα τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους και θα τους θυμάμαι πάντα . Καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι σε όλους», είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.

Στo δείπνο από πλευράς διοίκησης της ερασιτεχνικής ομάδας (Α.Ε.Ν.Κ) παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Α.Ε.Ν.Κ, Κώστας Κατσαμπάνης και η γενική γραμματέας της Α.Ε.Ν.Κ, Ελένη Δημουλά όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κηφισιάς , Παναγιώτης Δημουλάς.

Η ΚΑΕ Κηφισιά ευχαριστεί το εστιατόριο «PEPPER‘S» για την ευγενική του χορηγία και τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube