Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε στην ανακοίνωση της αποστολής του Ατρόμητου από τον Τραϊανό Δέλλα εν όψει Πανθρακικού, καθώς σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Πάπε Εμπόου.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αρχής της χρονιάς με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει μπορέσει να βοηθήσει, ωστόσο δείχνει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση και για ψυχολογικούς λόγους επιλέχθηκε να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην Κομοτηνή.

Οι υπόλοιποι 19 ποδοσφαιριστές είναι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε με επικεφαλής τον Team Manager Σπύρο Σοφιανό για την Κομοτηνή με ενδιάμεσο σταθμό την Αλεξανδρούπολη.

Θεολόγου, Μπαστακός, Κεϊτά (τιμωρημένος) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»