Δεκαπέντε κιλά κοκαΐνης μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του αυτοκινήτου που οδηγούσε 43χρονος Κολομβιανός που ταξίδευε με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και συνελήφθη από τους τελωνειακούς του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου.

Την κοκαΐνη που ήταν συσκευασμένη σε 28 αεροστεγή δέματα, εντόπισε ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών ουσιών «Ντιέγκο». Ειδικότερα τα δέματα ήταν τοποθετημένα στον αερόσακο του συνοδηγού, στις πίσω πόρτες και στα κολωνάκια του αυτοκινήτου, καθώς και μέσα στους θόλους των τροχών.

Στο αυτοκίνητο που επιχείρησε να κάνει έξοδο από την Ελλάδα για την Τουρκία, επέβαινε ως συνοδηγός και μια 20χρονη λατινικής καταγωγής με Ολλανδικό διαβατήριο. Νωρίτερα ο Κολομβιανός προσπάθησε να περάσει από το Τελωνείο Καστανεών Ορεστιάδας, αλλά δεν του επιτράπηκε η έξοδος, καθώς το όχημα δεν διέθετε πράσινη κάρτα. Έτσι κατευθύνθηκε στους Κήπους, όπου όμως τον μυρίστηκε ο «Ντιέγκο».

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ ο Κολομβιανός και η φίλη του, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την αρχή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων

ΗΠΑ: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παγώνει από 21 Ιανουαρίου κάθε έκδοση βίζας για υπηκόους από 75 χώρες

Χρυσοχοΐδης για αγρότες: «Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του»

Λάρισα: Στις φλόγες διαμέρισμα με εγκλωβισμένο μωρό – Σωτήρια η επέμβαση της πυροσβεστικής

Έπεσε ξύλο σε σχολείο στη Λαμία - Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο Λύκειο και συνεχίστηκε στο σχόλασμα

Το 2025 ανάμεσα στα τρία θερμότερα έτη που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως

Deal για τα Ελληνικά Οινοποιεία των Γεωργιάδη - Αντετοκούνμπο με το βλέμμα στο τσίπουρο

To νέο προμηθειακό καθεστώς στα ΕΛΤΑ: Bonus για έγκαιρη παράδοση

Νέος κύκλος ειδοποιητηρίων για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Απόφαση αγροτών: «Ναι» στον διάλογο με Μητσοτάκη με 25+5 άτομα - Ανοιχτοί δρόμοι και χωρίς συλλαλητήριο