Τον νέο Ραούλ ελπίζει να έχει βρει στο πρόσωπου του Μπρούνο Ιγκλέσιας η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν τον ηλικίας 13 ετών ποδοσφαιριστή που αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Σάντα Μάρτα στη Σαλαμάνκα σημείωσε 55 τέρματα.

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα για τον Ιγκλέσιας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως την προηγούμενη εβδομάδα η «βασίλισσα» προσκάλεσε τον πιτσιρικά στις εγκαταστάσεις της κι εκεί έκλεισε και τη συμφωνία.

Οι σκάουτ που τον έχουν παρακολουθήσει αναφέρουν πως πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετική για την ηλικία του τεχνική κατάρτιση.

Φυσικά, για την ώρα ο Ιγκλέσιας θα στελεχώσει τους «μικρούς» της ομάδας και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Γκούτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαπόρτα για την επανεκλογή του: «Θα είμαστε ασταμάτητοι-Έρχονται συναρπαστικά χρόνια για την Μπαρτσελόνα»

Επανεκλέγεται πανηγυρικά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα

Συνέχισε να προβληματίζει χάνοντας εκ νέου βαθμούς η Μπέτις πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ραφίνια έκανε άνω κάτω τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα διατήρησε τη διαφορά στην κορυφή!

Αρμπελόα μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης: «Πλέον μπορώ να πεθάνω χαρούμενος»

Παίκτης της Χετάφε αποβλήθηκε επειδή τσίμπησε τα γεννητικά όργανα του Σόρλοτ-Ορκίζεται πως δεν... έκανε τίποτα

Το μυθικό γκολ του Γκιουλέρ πίσω από το κέντρο και ο σαστισμένος Αρμπελόα!

Τεσσάρα… προθέρμανση για τη Ρεάλ πριν το Μάντσεστερ, με τον Γκιουλέρ να κλέβει την παράσταση με επική γκολάρα!

Με γκολ-ποίημα παρέμεινε μόνη στην τρίτη θέση της La Liga η Ατλέτικο!

Απίστευτος... πύραυλος του Μολίνα για το 1-0 της Ατλέτικο κόντρα στη Χετάφε!