Ο ΠΑΟΚ υπέστη δεύτερη ήττα τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά, εκτός από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκε με 3-0 σετ και στον 1ο ημιτελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα αγωνίστηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» με απουσίες (Άλμπο-Σαντοβάλ αποχώρησαν, Μπούτος τραυματίας) και δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση του αντιπάλου του, ειδικά στο σέρβις, με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα.

Πλέον, όλα θα κριθούν στον 2ο ημιτελικό στις 5 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στους διπλούς τελικούς, χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» μίλησε στο sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό που ήταν καλύτερος στον 1ο ημιτελικό, το στοιχείο που τον ικανοποίησε, αλλά παράλληλα δήλωσε πως η ομάδα του έχει ακόμα... ένα ημίχρονο για να κερδίσει και να προκριθεί στους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Δεληκώστα στην Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Για την αναμέτρηση: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλα τα στοιχεία. Ήταν καλύτερος ειδικά στο σέρβις στα δύο πρώτα σετ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου μόνο στο μπλοκ-άμυνα. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στην επίθεση για να είμαστε ακόμα πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έχει ακόμα ένα ημίχρονο η φάση του Λιγκ Καπ. Θα παίξουμε στο Παλατάκι, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 για να πάμε στο χρυσό σετ».

Για το πού αποδίδει την ήττα: «Στο καλό σέρβις του Ολυμπιακού και στην ψηλή μπάλα στην επίθεση που δεν μπορέσαμε να τους κόψουμε».

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας του: «Το δυνατό μας σημείο σίγουρα είναι η επίθεση. Είμαστε χαμηλά στην επίθεση. Από το μπλοκ-άμυνα έμεινα ευχαριστημένος σε γρήγορη και μεσαία μπάλα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube