Αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών τις ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα απέναντι σε Τριγλία και Απόλλωνα, αντίστοιχα έμεινα ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», μετά το τέλος του τουρνουά, τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και να συνεχιστεί η δουλειά στις προπονήσεις.

«Ήθελα να δώσω χρόνο σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και έχουμε αποφασίσει με αυτά τα παιδιά να δουλέψουμε. Οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες. Ήθελα να πάρουν μια γεύση από την κατηγορία και από τα γήπεδο, γιατί σε τέτοια γήπεδα θα αγωνιζόμαστε. Έδειξαν όλα τα παιδιά ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στο γήπεδο, αλλά όπως έχω πει δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Πάλι υπήρχαν προβληματάκια τα οποία θα δουλέψουμε στην προπόνηση για να τα βελτιώσουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην αρχή του πρωταθλήματος»
, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τέσσερα στα τέσσερα» για Αιγάλεω και Δόξα Βύρωνα, νίκη-θρίλερ για Βέροια στο ντέρμπι με ΠΑΣ Γιάννινα - Τα αποτελέσματα

Ο Πλατέλλας «σφράγισε» την πρώτη νίκη του Ιωνικού στη Γ' Εθνική - Με «χρυσό» Ροβίθη ο ΠΟΑ, 1-0 τον Πλατανιά εκτός έδρας!

Παιχνίδι της Γ' Εθνικής μετατέθηκε λόγω του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Επιστροφή Γιάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χάος στον Ιωνικό: Σε απεργία οι παίκτες, χωρίς προπονητικό τιμ η ομάδα - Προσωρινή παρέμβαση του Ερασιτέχνη

Γ' Εθνική: Πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό η Προοδευτική - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Καβάλα - Το 2/2 η Βέροια, ακάθεκτοι Άρτα και Διαγόρας

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δόθηκε λανθασμένα η εντύπωση ότι έχει εξασφαλιστεί το ποσό για να βγει η σεζόν»

Άλλαξε προπονητή πριν το ντέρμπι με την Προοδευτική ο Ιωνικός!

Πήρε το ντέρμπι με τον Πανναξιακό η απόλυτη Μύκονος

TAGS: A.E.K.