Την ικανοποίησή του απ’ την εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Σεβίλλη εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως υπάρχει δρόμος ακόμα για να δείξει η ομάδα τι μπορεί να κάνει.

«Ξέραμε πως μέρα με τη μέρα, αφού θα μειώσουμε τον όγκο των προπονήσεων θα γινόμαστε πιο γρήγοροι. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν υστερήσαμε πουθενά, όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, υπάρχει δρόμος ακόμα. Έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.