Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως βοήθησε τον ΟΦΗ η αποβολή του Εραμούσπε, ζήτησε καλύτερη διαχείριση, απόδοση, σοβαρότητα και πειθαρχία, όμως θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν ανταποκριθεί σε ότι τους έχει ζητήσει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, βοήθησε ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα θέλουμε μεγαλύτερη βελτίωση και σωστή διαχείριση.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, είναι ένα βάρος όταν είμαστε σε πίεση. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί και θέλω να δω περισσότερα πράγματα στα επόμενα παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League: Την Παρασκευή η τηλεδιάσκεψη για playoffs, playouts και… μουσική στα γήπεδα

Παναθηναϊκός: 40 ευρώ τα εισιτήρια για Λιβαδειά

Αθανασίου: «Πάρα πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον ΟΦΗ - Οι δύο σκέψεις του Μπενίτεθ για δεξιά»

Πένθος στον ΟΦΗ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Καραντινός - Το μήνυμα της ΠΑΕ

Καραπαπάς: «Μην πιστεύετε σε fake news…»

Κετσετζόγλου: «Στην ΑΕΚ προέχει η ηρεμία μετά τον Βόλο - Θα αλλάξει πράγματα μεσοεπιθετικά ο Νίκολιτς με ΑΕΛ Novibet»

Σταματέλος: «Να δείξει με ΠΑΟΚ άλλο πρόσωπο σε σχέση με των ντέρμπι - Λίγα τα… 50 εκατ. ευρώ για Τζολάκη-Μουζακίτη»

Τσορμπατζόγλου: «Θα πάει με την ίδια τριάδα αύριο - Τι γίνεται με τραυματίες και επιστροφές»

Δεσύλλας: «Είναι καλά ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός - Ματς με τεράστιο πρέπει κόντρα στον ΟΦΗ»

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Asteras Aktor: Παρελθόν και ο γυμναστής, Παύλος Γκότσης

TAGS: ΟΦΗ