Το βλέμμα του στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό έχει πλέον ο Ατρόμητος, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η αμυντική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις ενώ ανέφερε ότι με βάση του τρόπου που εξελίχθηκε το ματς, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το ματς. Μετά το 30’ η Ξάνθη ισορρόπησε και στο β’ ημίχρονο υπερείχε στον αγωνιστικό χώρο. Μας έβαλε αρκετή πίεση και λογικό από τη στιγμή που ήθελε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς προηγηθήκαμε πάλι πολύ γρήγορα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν οι στατικές φάσεις, ό,τι δημιουργήθηκε, δημιουργήθηκε από εκεί και από κάποια ρήγματα που υπήρχαν στην αριστερή μας πλευρά. Όταν όμως βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας και ειδικά όπως αυτή της Ξάνθης και κόντρα σε αυτή την ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς, στο τέλος λες ότι είσαι ευχαριστημένος και με τον έναν.

Για μας αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει, δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε πια. Έχουμε την Τετάρτη κι άλλο παιχνίδι, πάλι για το πρωτάθλημα. Η κούραση και η κόπωση κάποιων παικτών, φάνηκε από κάποιο σημείο και μετά. Η Ξάνθη είχε περισσότερη φρεσκάδα και περισσότερα τρεξίματα και όπως είπα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!