το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη επί του Ατρόμητου στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων» τόνισε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο υπάρχει παράβαση, όπως την υπέδειξε ο ρέφερι Βάτσιος, προσθέτοντας ότι τα δύο επόμενα γκολ ήταν δώρα της άμυνας της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι άρχοντες του ποδοσφαίρου επιτέλους εδέησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το σκορ δε μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά πράγματα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνά μας σήμερα. Ειδικά το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήταν δώρα της άμυνάς μας στον αντίπαλο.

Πριν από αυτό όμως ο ΠΑΣ είχε μπει πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με ένα εύκολο πέναλτι για το οποίο έχω αμφιβολία. Αναγκαστήκαμε να πιέσουμε αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που έκανε γκολ τις ευκαιρίες του.

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θέλουμε. Δύσκολη αρχή αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο αμυντικό μας παιχνίδι για να μπορούμε να έχουμε τύχη, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια»,

Για το αν το πέναλτι αποσυντόνισε την ομάδα του: «Δεν ισχύει αυτό. Μετά το γκολ βγήκαμε μπροστά και απειλήσαμε».

Για το αν έλειψε από τον Ατρόμητο ο Φυτανίδης: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σε τραυματίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!

Μήνυμα συσπείρωσης από Νταβέλη: Παρών στις προπονήσεις πριν τον «τελικό» της ΑΕΛ Novibet με τον Παναιτωλικό

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»