Σ' ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις -όπου ο ΟΦΗ είχε τις περισσότερες, αλλά ο Ατρόμητος δύο δοκάρια- οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των Κρητικών, Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στην έκβαση του ματς, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι στα επόμενα παιχνίδια να δοκιμάσει παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πατούσαμε 15-20 λεπτά καλύτερα, δημιουργήσαμε ξανά ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το παιχνίδι στο τέλος. Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά από τις ακαδημίες αλλά πρωταρχικός στόχος είναι να μπουν σε μια δομημένη ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: ΟΦΗ