«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λέει ο λαός. Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση ο Πανιώνιος να μην κέρδισε τον Παναθηναϊκό, όμως ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του και δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς απουσίες, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Κούρντι δεξιά, τον Κούρο αριστερά και τους Κουλουχέρη και Παντίδο στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάμαρης, Ρόκκας και Γουνδουλάκης θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μενδρινός και Κολοβός θα είναι πίσω από τον Αραβίδης.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Ρόκας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ