Ο Αλμπέρτο Μποτία αποβλήθηκε στο φινάλε του ντέρμπι με δεύτερη κίτρινη, εξαιτίας της έντονης διαμαρτυρίας του στον διαιτητή Παπαπέτρου, μετά το γκολ του Γιακουμάκη που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Μποτία, μάλλον θα πέσει στα μαλακά, αφού θα τιμωρηθεί με βάση όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, έσπρωξε όπως φάνηκε στην κάμερα τον ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου, δεν αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα σε απώθηση, η οποία με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία ως και πέντε αγωνιστικές.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, αναφέρει ότι ο παίκτης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία του θα είναι μία αγωνιστική, μιας και λαμβάνεται ως «ανάρμοστη συμπεριφορά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

Άρης: Έσπασε το «φράγμα» των 2+ γκολ μετά από έναν χρόνο

Ολυμπιακός: Από την πτώση στα ντέρμπι στο 2-0 της Λεωφόρου

ΑΕΚ: «Βασίλισσα» των ντέρμπι με αριθμούς – Το σερί που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο