Τέλος εποχής του Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Όπως υποστηρίζει η «Marca» κάθε μέρα που περνάει οι πιθανότητες της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, οι οποίες φέρονται να μη ρίχνουν... νερό στο κρασί τους, ελαχιστοποιούνται όλο και περισσότερο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα -και συγκεκριμένα πριν την εντός έδρας νίκη (2-0, 2/1) των πρωταθλητών Ισπανίας με τη Θέλτα- ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας του. Με τις δύο πλευρές να διαπιστώνουν ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση στα «θέλω» τους, ήτοι ο δεύτερος δεν δέχεται τη μείωση του μισθού του κατά 10% (αμείβεται με 12 εκατ. ευρώ ανά σεζόν).

Έκτοτε, κύλησε αρκετός χρόνος, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η -πολυπόθητη για τους οπαδούς του κλαμπ- συμφωνία. Άλλωστε, ο 34χρονος στόπερ έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πολύπειρος παίκτης θεωρεί ότι εντέλει θα καταφέρει να πάρει το συμβόλαιο, το οποίο επιθυμεί, λόγω του ότι σε διαφορετική περίπτωση οι «μερένχες» θα αναγκαστούν να δαπανήσουν μεγάλο ποσό για την αξιόλογη αντικατάστασή του.

Από την άλλη, η Ρεάλ -η οποία πριν λίγο καιρό έπεισε και τον Λούκα Μόντριτς σε επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας με μείωση των αποδοχών του Κροάτη μέσου κατά 10%- φέρεται αποφασισμένη να μείνει στα επίπεδα των προτάσεων που επιτάσσουν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Βέβαια, να τονιστεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Ισπανός ρεπόρτερ «Misterchip» σε παρέμβασή του στην εκπομπή «El Transistor» είχε υποστηρίξει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 45 εκατ. ευρώ (για συμβόλαιο τριών ετών) στον Ράμος.

Διαβάστε ακόμα:


Copa del Rey: Με Γρανάδα η Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά

Στις 3 Απριλίου και χωρίς κόσμο ο... περσινός τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας

La Liga: Ψάχνει «εκδίκηση» η Μπαρτσελόνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λευκές πετσέτες για Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές» – Γκρίνια μετά τον αποκλεισμό και την ήττα

Λαμίν Γιαμάλ… απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Λύγισε στο τέλος τη Σοσιεδάδ και κρατά γερά την τρίτη θέση η Ατλέτικο

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού