Ο Βραζιλιάνος διεθνής μπακ, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Πεπ Γκουαρντιόλα για το δεξί άκρο της άμυνας, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ενδιέφερε τον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη.

Όμως οι ίδιοι οι άνθρωποι της Φενέρ, έβαλαν τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να γίνεται κάτοικος Πόλης, διαψεύδοντας τις αναφορές του τουρκικού Τύπου, χαρακτηρίζοντάς τες ως αναληθείς.

Στις τάξεις των ανθρώπων της Σίτι, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για «σφήνα» των Τούρκων στον Ντάνιελ Άλβες που έμεινε ελεύθερος απ’ την Γιουβέντους και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κάτοικος «Έτιχαντ» για τα επόμενα χρόνια.


Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»