Σίγουροι πως ο Ιντέγε Μπράουν δεν θα τιμωρηθεί και θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Φάληρο είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Όπως αναφέρουν, από τη στιγμή που ο διαιτητής επιλαμβάνεται της φάσης και κάνει παρατηρήσεις στον Νιγηριανό φορ και τον Αλέξανδρο Κατράνη του Ατρομήτου, δεν μπορεί να γίνει χρήση του βίντεο.

Το τελευταίο χρησιμοποιείται ως αποδεικτικό στοιχείο μόνο αν μια φάση διαφύγει της προσοχής του διαιτητή ή των βοηθών του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»