Εντός της ημέρας αναμένεται η ΑΕΚ να καταθέσει το συμβόλαιο, το έγγραφο που έχει στα χέρια της, σύμφωνα με το οποίο φαίνεται πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί της.

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται καν με τις νομικές κινήσεις της «Ένωσης», αφού είχαν καταθέσει στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή την αίτηση μεταβολών υπογεγραμμένη από τον διεθνή μεσοεπιθετικό που είναι απαραίτητη για την έκδοση του δελτίου του.

Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται και αποδεικνύουν ότι ο Έλληνας άσος δεν έχει καμία δέσμευση με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 10 Μαΐου η Σούπερ Λίγκα είχε ενημερώσει τις ομάδες του συνεταιρισμού για τους παίκτες που είναι ελεύθεροι και μέσα σε αυτή ήταν και ο Χριστοδουλόπουλος, χωρίς τότε να υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»