Ο Νικ Καλάθης τρόμαξε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αποχωρώντας από το χθεσινό ματς με το Περιστέρι, αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το βράδυ δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο γόνατό του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αύριο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (21:00).

Ο 30χρονος γκαρντ «τρέχει» ήδη ένα σερί 65 εμφανίσεων στην Ευρωλίγκα και δείχνει ικανός να απειλήσει το προηγούμενο απίστευτο δικό του σερί, που είχε σταματήσει στα 119 ματς στην Ευρωλίγκα. Ο Καλάθης είχε παίξει ανελλιπώς σε όλα τα ματς της διοργάνωσης από τις 4 Μαρτίου του 2010 μέχρι να τραυματιστεί στην κλείδα στις 15 Δεκεμβρίου του 2017 στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (80-72) και να χάσει τα τρία επόμενα ματς.

Συνολικά ο Καλάθης έχει χάσει μόλις πέντε από τα 201 ματς στην διάρκεια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό. Στις 9 Δεκεμβρίου του 2009 ήταν εκτός δωδεκάδας στο ματς με τη Χίμκι στη Μόσχα, όπου οι «πράσινοι» είχαν νικήσει με 87-82, ενώ στις 25 Φεβρουαρίου του 2010, την ίδια σεζόν, δεν είχε χρησιμοποιηθεί στην εντός έδρας ήττα με 70-67 από την Μπαρτσελόνα. Στα τρία ματς που έλειψε πρόπερσι, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 89-76 την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και 69-63 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, αλλά έχασε με 67-63 από την Βαλένθια στην Ισπανία. Συνοπτικά, δηλαδή, σε πέντε ματς που απουσίαζε για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, η ομάδα του είχε τρεις νίκες και δύο ήττες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»