Η περίπτωση Πογιέτ δεν προχωρά πια για την ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή αλλά διερευνώντας άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι να βρεθεί ένας τεχνικός που θα μπορέσει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα με ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Για να συμβεί αυτό ο Ίβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι χρειάζεται χρονικό διάστημα και αυτό σκοπεύει να κάνει, αποκλείοντας το ενδεχόμενο μιας επιλογής προπονητή που δεν θα καλύπτει στο 100% τα «θέλω» του, εκμηδενίζοντας το ρίσκο.

Σύμμαχος σε αυτή την πρόθεση είναι η παρουσία του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει αποδείξει, όπως και στο ματς στην Τραπεζούντα ότι μπορεί να βοηθήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

TAGS: A.E.K.