Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Ινσούα, Γιόχανσον, Χρήστου Δώνη και Διούδη στον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να βιάζονται για να τελειώσουν το συγκεκριμένο θέμα, προχωρώντας σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Με τον μόνο που έχει κουβεντιάσει μέχρι στιγμής ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο αδερφός και μάνατζερ του Εμάνουελ Ινσούα, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις παίκτες, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα συζητήσει με τον Γιώργο Δώνη μετά τον Ιανουάριο και την αξιολόγηση που θα έχει γίνει σε όλο το ρόστερ.

Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2020.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Που ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός μεταγραφικά και που φέτος»

Αντύπας: «Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Σμαΐλοβιτς στην προπόνηση - Πού δουλεύει περισσότερο ο Μεντιλίμπαρ»

Επιθετική ανάπτυξη, απουσίες κι ΑΕΚ Λάρνακας στον ΠΑΟΚ

Τσορμπαζόγλου: «Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Χατζηδιάκος - Προτεραιότητα για το κέντρο ο Σανταμαρία»

Δεσύλλας: «Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης Κοτσόλη - Ξεκαθαρίζει για αριστερό μπακ»

Η κάμερα του sport-fm.gr κατέγραψε την πρώτη του Σμαΐλοβιτς με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ στη μάχη για τον Σιμινιανί της Λουγκάνο σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι!

Η πρώτη εικόνα του Ζουμπκόφ με τη φανέλα της ΑΕΚ και η έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία - Βίντεο του sport-fm.gr

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ματάρ Τιάμ

Με πρωτοβουλία Αλαφούζου κυκλοφορούν νέα, οικονομικά διαρκείας στο ΟΑΚΑ με φόντο τον Βοτανικό!