Τη δική του ανάλυση για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το δεύτερο παιχνίδι είναι διαφορετικό, όμως παραμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα, βλέποντας το δρόμο και πώς θα αντιμετωπίσει τη σειρά με τη Μονακό. Στο πρώτο παιχνίδι η Μονακό δεν ήξερε τι θα αντιμετωπίσει και υπήρχε μία καυτή ατμόσφαιρα, που πρώτη φορά συνάντησαν σε αυτό το επίπεδο. Παρότι δεν έχει γίνει sold out, ο κόσμος θα είναι τέτοιος που θα δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στα αγωνιστικά, ο Χασάν Μάρτιν έχει ένα αιμάτωμα που δεν του επιτρέπει να παίξει και καλώς δεν τον πιέζει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει, άλλωστε, και ο Ζαν Σαρλ. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο, μέσα σε λίγες ώρες από το προηγούμενο παιχνίδι. Από πλευράς Ολυμπιακού περιμένουμε καλύτερο Ντόρσεϊ, πιο εύστοχο τον Βεζένκοφ. Υπάρχουν και παιδιά στον Ολυμπιακό που δεν έχουν ζήσει κάτι ανάλογο, να υπάρχει πίεση για συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Η λογική λέει ότι το ματς σήμερα θα πάει σε υψηλό σκορ, αφού οι παίκτες και των δύο ομάδων θα έχουν λιγότερο άγχος και θα έχουν λιγότερο άγχος να διαχειριστούν σε σχέση με το πρώτο ματς. Για να έρθει η νίκη, θα πρέπει η άμυνα να είναι στα ίδια επίπεδα. Για εμένα είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, αφού αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα μπορέσει να πάει με το 2-0 στις αποσκευές του στο Μονακό για να τελειώσει τη δουλειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»