Το μπαλάκι στην Μπαρτσελόνα πέταξαν με δηλώσεις τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς Βάτσκε, και ο τεχνικός διευθυντής της, Μίκαελ Ζόρκ, για τη περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, τονίζοντας πως οι Καταλανοί δε δέχονται να πληρώσουν τη ρήτρα, την οποία έχει τοποθετήσει στον ποδοσφαιριστή ο σύλλογος.

«Από τη στιγμή που τους απορρίψαμε τη πρόταση των 80+25 εκατ. ευρώ, την οποία κατέθεσαν νωρίτερα μέσα στο μήνα δεν έχουν επανέλθει με νέα βελτιωμένη και από ότι γνωρίζουμε δεν προτίθενται να το κάνουν κιόλας», ήταν τα λόγια του Βάτσκε.

Από την πλευρά του ο Ζόρκ ήταν κατηγορηματικός: « Έχουμε κάνει από τη πρώτη στιγμή τις προθέσεις μας ξεκάθαρες στη Μπαρτσελόνα. Είτε θα δεχτούν να πληρώσουν τη ρήτρα, που όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δε θα το κάνουν, είτε θα ξεχάσουν οριστικά τον παίκτη».

Όσο για τις φήμες περί συνάντησης των εκπροσώπων των δυο συλλόγων στο Μονακό στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλους του Champions League ο 54χρονος δήλωσε: « Ο μόνος λόγος για τον οποίο πάμε στο Μονακό είναι η κλήρωση και τίποτα αλλό».

Η ρήτρα που έχουν θέσει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για τον Γάλλο αγγίζει τα 130 εκατ. ευρώ καθαρά χωρίς τα μπόνους, τη στιγμή που στη Βαρκελώνη προσφέρουν 105 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube