Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, μετράει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ πλέον είναι και εκτός συνέχειας στο Europa League. Με αυτά τα δεδομένα συναντήθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ το βράδυ της Πέμπτης με τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σε άλλες εποχές ήδη θα είχε αποχαιρετήσει τον Κροάτη τεχνικό και θα είχε βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτό δεν έχει συμβεί προφανώς γιατί ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θεωρεί ότι ο νεαρός τεχνικός δεν είναι μόνο εκείνος το πρόβλημα, αλλά του εξήγησε πως πρέπει άμεσα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να έρθουν επιτέλους τα επιθυμητά αποτελέσματα που δεν είναι άλλα από νίκες.

Ο Τούντορ βρίσκεται… εκτός κινδύνου, όμως αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζουν να έρχονται το ένα μετά το άλλο, τότε η καρέκλα του θα τρίξει εκ νέου επικίνδυνα και η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη για εκείνον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δίκαιη μοιρασιά στη Νίκαια για Καλαμάτα και Ηρακλή!

Ο Ελ Κααμπί βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ και έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα με την παρουσία του

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ο εξωπραγματικός Αντίνο και η έδρα-οχυρό»

Κέρκεζ: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε»

Στον Σωτήρη Κοντούρη το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη - «Μεγάλη τιμή για εμένα»

Γκαρίδο: «Αν συνεχίσουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, θα κερδίζουμε - Η πρώτη αποβολή ήταν άδικη»

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Νίκολιτς: «Σπέσιαλ βραβείο, το αφιερώνω στους παίκτες μου και στον κόσμο της ΑΕΚ»!

Κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν ο Στρακόσα - «Να συνεχίσουμε να έχουμε μεγάλες χαρές»

ΑΕΚ: Στο νοσοκομείο ο Ζοάο Μάριο, ξανά διαθέσιμος ο Στρακόσα

Έσπασε το ρόδι με τριάρα ο Ατρόμητος, βυθίζεται ο Βόλος!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.