Στο στόχαστρο της Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, με τις «ασπιρίνες» να ενδέχεται να στείλουν ακόμα και άνθρωπο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον παίκτη στο ματς με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Έλληνας διεθνής δεν είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Γερμανία, αφού δεν έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις την περίοδο που αγωνιζόταν στην Καϊζερσλάουτεν.

Έτσι δεν μοιάζει να συγκινείται από το ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν, ενώ παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

Άνθρωπος μάλιστα από το στενό περιβάλλον του παίκτη, τόνισε στον «Γαύρο» ότι «ο Φορτούνης μπορεί ας πούμε να σκεφτεί μια πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα όμως, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερμανία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός