Με δύο ουσιαστικά προπονήσεις θα πάει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε δεκαπέντε ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από το Ρέντη και να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις των ομάδων τους, κάτι που είχε να συμβεί χρόνια στους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού βεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές, σκοπεύει να παρατάξει με το ίδιο σχήμα και με τα ίδια πρόσωπα την ομάδα του κόντρα στους Αρκάδες.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Βούκοβιτς, Μεριά (ή Μιράντα) και Τσιμίκα.

Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, με τον Λάζαρο (δεξιά), Ποντένσε (αριστερά). Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ο οποίος στην κορυφή θα βλέπει τον Γκερέρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ